1-op-1 coaching

Voor wie het optimale uit zichzelf wil halen en gaat voor een complete transformatie

"Als alles ingewikkeld lijkt, 

dan is het tijd om te ont-wikkelen. 

Heb je je dit ooit gerealiseerd?? 

Wanneer je een wondje hebt, plak je daar een pleister op. De pleister zorgt dat er geen bloed op je kleren komt, dan er geen vuil in het wondje komt. Dat je het minder snel open haalt wanneer je het plekje weer stoot bijvoorbeeld. 


Op géén enkele manier draagt de pleister bij aan het herstel van het wondje. De enige die het wondje kan helen/ genezen, is het lichaam zelf. 


Maar wat nu als het wondje niet goed heelt? Ben je dan stuk? 

Nee absoluut niet. Veel mensen denken dat ze stuk zijn. Echter dit is nooit het geval. 


Wat dan wel? 


Er zit een 'bug' in je zelfhelend vermogen. Say what?! Je lichaam heeft een zelfhelend vermogen. Een magisch en op veel vlakken nog niet volledig te begrijpen, vermogen., dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld:

Wondjes helen

Je herstelt na een griep of verkoudheid 

Maar ook dat jouw blessures vanzelf herstellen
Dat je immuunsysteem aan en ook weer netjes uit zet 

Wat een kindje laat groeien in je buik 
Wat jou als vanzelf op een ideaal gewicht houdt. 

Wat ervoor zorgt dat je lekker in je vel zit 

etc


Om verschillende redenen kan jouw zelfhelend vermogen geblokkeerd zijn. Een aantal deel ik met je hier rechts op de pagina. 

Resultaat?
- Wondjes herstellen bijvoorbeeld minder snel

- Je hebt onder of overgewicht waar je maar niet vanaf komt 

- Je ontwikkelt auto-immuunaandoeningen

- je krijgt last van depressieve gevoelens

- Het lukt niet om zwanger te worden 

- Je lijf zit vol ontstekingen 

- Blessures herstellen niet

- Je bent (chronisch) moe / hebt weinig energie 

- Je krijgt allemaal rare en vage klachten waarvan wordt gezegd dat het tussen je oren zit, dat het erbij hoort of dat je er maar moet leren leven. 


Nou daar doen wij hier niet meer aan:) 

Mogelijke oorzaken van een blokkades in je zelfhelend vermogen: 

TRAUMA: is misschien wel de grootste. Veel mensen denken dat ze geen trauma hebben. Echter niets is minder waar. Trauma is niets meer dan onverwerkte emoties die vastzitten in je lichaam . 

Je houdt je klachten onbewust krampachtig vast. Het is belangrijk om je hiervan bewust te worden, zodat je het kan veranderen. Energie hoort altijd te stromen. Geblokkeerde energie geeft per definitie problemen. 

Je krijgt niet genoeg binnen van de juiste voedingsstoffen waardoor je systeem simpelweg niet al haar taken kan uitvoeren. 

Je zit constant in je stress-zenuwstel (Sympaticus) waardoor je lichaam niet in de herstel-stand komt. Vaak slaap je hierdoor ook slecht.

Je hebt onbewuste overtuigingen waardoor je een realiteit voor jezelf hebt gecreëerd die niet werkt. Je lichaam geeft signalen om je weer back-on-track te krijgen. 

Transformeren doe je niet alleen

Transformatie is een heerlijk en tegelijkertijd een intensief proces. Het vraagt meer van je dank enkel 'even wat doorzettingsvermogen' om wat leefstijlaanpassingen te maken. 

Echte transformatie vind vooral op onbewust niveau plaats. Iets waar we komen wanneer we naar binnen gaan, ons verbinden met ons lichaam en weer in contact komen met onze emotionele intelligentie. 

Wanneer je dat punt bereikt, zal je zien dat ook de aanpassingen op bewust niveau steeds meer als vanzelf gaan. 


Dit is een proces wat veel mensen opnieuw mogen leren. We worden er als westerlingen niet meer mee grootgebracht en hebben geen idee dat we ons intelligente lichaam als kompas kunnen gebruiken. 

Voor mij was dit ook een compleet nieuwe wereld maar zo vreselijk waardevol! 


In een intensief traject van 4 maanden begeleid ik je door dit proces heen. 

Mét resultaat garantie. 

Wat mensen over ons zeggen: 

Eindelijk kan ik ontspannen
"“Ik heb zoveel geleerd de afgelopen periode. Het was een rollercoaster maar absoluut de moeite. De begeleiding is super en ik voel me niet alleen fitter maar er is ook iets intern in mij veranderd. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk kan ontspannen zonder schuldgevoel”
Binnen 4 weken van de prednison af 
"Ongelofelijk. Na 15 jaar zware reumatische klachten ben ik na 2 sessies (binnen 4 weken al!!) helemaal van de prednison af en ben ik voor 90% klachtenvrij!! Dank Dank dank!! "

Aanrader 

Inmiddels 3 weken geleden mijn eerste sessie gehad, Ik ben er echt nog niet maar wat mooi is, is dat ik inmiddels al 54 kilo weeg (tijdens onze afspraak was dit 46-48 kilo). Ik verdraag vetten beter en ik verdraag pindakaas best goed. Ik ben inmiddels ook al 16 uur aan het werk dus er worden echt NU al stappen vooruit gemaakt!

Ik kijk uit naar de volgende sessie!