De Health & Healing CLUB

Krijg weer grip op jouw lichaam en jouw geluksgevoel.

Een gezond en gelukkig leven is voor iedereen toegankelijk.


Eén online training en coachingsprogramma in één. 

Je wilt je zo graag lekkerder in je vel voelen, fitter, energieker, gezonder, misschien zelfs slanker.. 

Je bent klaar om af te rekenen met lichamelijke klachten, angsten, stress en depressieve gevoelens

Maar WAAR begin je??

In de CLUB natuurlijk ;) 

De academie

Een online omgeving (te gebruiken  op de PC én in de app voor je op je telefoon)  waar stap voor stap wordt meegenomen in de 'handleiding van jouw systeem', waardoor alles een logisch geheel wordt.

Daarnaast natuurlijk ook praktische tools en stappenplannen om hier direct mee aan de slag te gaan. 

De maandelijkse coachingsessies 

  • Iedere maand diepen we één specifiek onderwerp wat extra  uit
  • Heb je de mogelijkheid om vragen te stellen,
  • Én we sluiten met wat mij betreft het meest waardevolle uit heel de CLUB af met een emotionele/ energetische opruim oefeningen.

Coachingsessies met dírect resultaat!

De community

De community vind je in de online omgeving  Hier kan je met elkaar verbinden. Van elkaar leren en elkaar motiveren! 

Periodes van groei en verandering zijn vaak leuk én spannend tegelijk. Hoe fijn als je hierbij de steun hebt van like-minded people. 

Elke week ben ik hier zelf ook aanwezig om jou vragen te beantwoorden.  

Herontdek je eigen potentieel! 

Heb je last van stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes of gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je dit allemaal op kan lossen? Dat je hier veel méér en veel sneller invloed op hebt dan dat je dacht. Dat je binnen een paar weken veel meer energie kan hebben, je de eerste kilo's al kwijt kan zijn, je veel meer innerlijke rust ervaart en veel minder angstig en gestresst bent, je steeds liefdevoller en geduldiger gaat reageren naar je omgeving en je veel fitter en vrolijker voelt.

Je rekent af met lichamelijke pijntjes en leert weer in contact te komen met je lichaam. 


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Het geheim?

We focussen niet op één ding, maar op je VOLLEDIGE SYSTEEM in balans brengen. 

Mirte van Dijk

 Hi ik ben Mirte , 33 jaar en mama van twee prachtige meiden van 3 en 6 jaar.

Twee jaar geleden richtte ik Health & Healing School op, met de intentie mensen bewuster te maken en ze de regie over hun gezondheid en geluksgevoel terug te geven.

Ik had toen al een aantal jaar een praktijk voor podotherapie en een enorme interesse voor gezondheid.

Vanaf  mijn geboorte heb ik met vele gezondsheidsproblemen gekampt. 

Mijn zoektocht was lang en heeft heel wat bloed, zweet en tranen met zich mee gebracht. De frustratie, de wanhoop, het gevoel van falen, opgeven en tegelijkertijd niet los kunnen laten. Het slachtoffergevoel; "wat nu weer? Waarom ik?"...

Ziekenhuis in ziekenhuis uit, therapieën, diëten, operaties, zalven, pillen en noem maar op. ik heb ze ook allemaal gebruikt.

Waarschijnlijk voor vele onder jullie wel herkenbaar. 

 

Mijn echte waardevolle 'vindtocht' (zo noemen wij dat nu, het is geen zoektocht, wel een vindtocht ! 😉) startte ongeveer 14 jaar geleden. De natuurlijke weg. Het begon met merken dat ik invloed kon hebben op mijn eigen lichaam, mijn energieniveau door bijvoorbeeld voeding en beweging. Later merkte ik ook dat ik controle kon hebben op gedachtes en gevoelens. 

Én nog iets later kwam ik in contact met het emotioneel/ energetische stuk. Vanaf dat moment werd de invloed die ik op mezelf (en op cliënten) had gewoon magisch..

 

Ik heb mezelf zoveel gesaboteerd. Ongelofelijk. Maar along the road ga je zien dat je dat zelf in de hand hebt, en je echt andere resultaten krijgt als je voor een andere realiteit kiest, 

We maken dingen mee omdat we ervan mogen leren, groeien en het ons helpt nog prachtiger en krachtiger te worden dan we al zijn. Nog meer van het leven te genieten.

En nee het hoeft allemaal niet ineens perfect, een leven lang leren toch:) 

 

De lange en zware zoektocht wil ik jou echter graag besparen. Alle kennis en ervaring die ik de laatste 15 jaar heb opgedaan heb ik hier voor jou gebundeld in de  online omgeving van de CLUB.

Daarnaast haal ik in mijn 1 - op 1 trajecten geweldige resultaten met het emotioneel en energetisch opruimen. Ik gun dit iedereen en doe dit zo graag dus daar wil ik jou op deze manier ook toegang tot geven.

Iedereen draagt ballast bij zich en onverwerkte emoties die ervoor zorgen dat energie niet meer goed kan stromen, en je lichaam bepaalde signalen (klachten) gaat geven. Door deze oefeningen te doen ruim je oude blokkades op en kan de energie weer stromen. 


Het is niet de bedoeling dat jij je slachtoffer voelt, het is de bedoeling dat je geniet en dat je je volste potentieel leeft! Zowel in je privé- als werkomgeving.

Wanneer je mentale of fysieke klachten ervaart gaan we er vaak vanuit dat we ‘stuk’ zijn of er iets mis is met ons. Niets is minder waar!

Ergens geeft je systeem alleen aan dat er iets uit balans is. Ergens wordt er aandacht gevraagd. Dit kan op verschillende niveau’s.

 

BODY & MIND & SOUL

Wat cliënten over ons zeggen :

Deze cursus is een geweldige manier om geest en lichaam in balans te brengen en werkelijk elk niveau wordt besproken!


O. van den Berg
"Ongelofelijk. Na 15 jaar zware reumatische klachten ben ik na 2 sessies (binnen 4 weken al!!) helemaal van de prednison af en ben ik voor 90% klachtenvrij!! Dank Dank dank!! "

Anoniem

Het is ongelofelijk wat deze sessies voor effect hebben. Ik heb zoveel meer rust in mijn systeem. Ik herken mijzelf bijna niet terug. IK ben dat angstige gevoel kwijt, slaap beter, mijn energie wordt beter. Ik kan niet wachten op wat er nog komt!

R. van Beek

Jouw reis naar meer balans start met...

Uitleg over jouw body

Hoe werkt je lichaam? Waarom gaat het in 'storing'. Waarom slaap je niet? Val je niet af? Heb je pijntjes etc? 

Wat kan je doen om dat fysieke stuk weer in balans te brengen? 

Uitleg over jouw mind en soul

De kracht van je gedachten is enorm! Ze sturen je gevoelens en hebben zelfs invloed op de fysiologie van je lichaam. Echter je gedachten komen ergens vandaan. Ze zijn gebouwd op overtuigingen in je onderbewuste. Vaak ben je je hier dus ook niet bewust van. Dat is echter wel belangrijk als je dit wilt veranderen. Hoe je dat doet, leer je hier! 

TOOLS 

Alle lijsten/ stappenplannen/ recepten/ meditaties en adviezen vind je hier terug. Praktisch en overzichtelijk zodat jij de bomen door het bos eindelijk WEL weer ziet en direct aan de slag kan.

DE JUISTE BEGELEIDING 

Wekelijks hou ik de vragen in de community in de gaten. Maandelijks verzorg ik een mooie en waardevolle coachsessie. 

Ook ik was niet op dit punt beland als ik niet de juiste begeleiding had gehad. Jaren aan coaches en opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en noem maar op. De juiste informatie en begeleiding is cruciaal en die vind je hier.

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Voor slechts €30,- per maand

Wordt lid van de Health & Healing CLUB

Krijg weer grip op jouw lichaam en jouw geluksgevoel.


Dit is alles wat je krijgt:

  • Toegang tot de online training die jou alles leert wat je moet weten om weer grip te krijgen op jouw body, mind & soul  
  • Toegang tot de online community 
  • Toegang tot de maandelijkse coachingsessies 

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.