Wat mensen over ons zeggen: 

Eindelijk kan ik ontspannen
"“Ik heb zoveel geleerd de afgelopen periode. Het was een rollercoaster maar absoluut de moeite. De begeleiding is super en ik voel me niet alleen fitter maar er is ook iets intern in mij veranderd. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk kan ontspannen zonder schuldgevoel”
Binnen 4 weken van de prednison af 
"Ongelofelijk. Na 15 jaar zware reumatische klachten ben ik na 2 sessies (binnen 4 weken al!!) helemaal van de prednison af en ben ik voor 90% klachtenvrij!! Dank Dank dank!! "

Aanrader 

Inmiddels 3 weken geleden mijn eerste sessie gehad, Ik ben er echt nog niet maar wat mooi is, is dat ik inmiddels al 54 kilo weeg (tijdens onze afspraak was dit 46-48 kilo). Ik verdraag vetten beter en ik verdraag pindakaas best goed. Ik ben inmiddels ook al 16 uur aan het werk dus er worden echt NU al stappen vooruit gemaakt!

Ik kijk uit naar de volgende sessie! 

Meer dan alleen je klachten oplossen 
Ik ben best wel even aan het stoeien geweest om mijn weg te vinden de eerste weken tijdens het 1 op 1 traject. Ondanks dat ben ik ontzettend onder de indruk van het materiaal en de begeleiding. Het is zo compleet en waardevol. Ik kwam voor huidklachten maar merk na 4 weken dat niet alleen mijn huid rustiger is geworden. Ik ook veel meer energie heb en al 4kg kwijt ben. Mooie bonus! Dank je wel Mirte.