JOUW PERSOONLIJKE ROADMAP


Loop je vast en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Heb je last van aanhoudende blessures, weinig energie, vage lichamelijke klachtjes, onrustig zijn in je hoofd, slecht slapen en ga zo maar door? 


Ik kijk met je mee en maak een persoonlijk roadmap voor je. Jouw stappenplan naar meer energie een gezond lijf en een fris hoofd! 

+ 15 jaar 

kennis & ervaring 

>70

Persoonlijke health & healing-routes geadviseerd 

100%

Tevredenheid 

Concreet advies in een uitgestippelde route 

Om jouw persoonlijke ROADMAP te maken heb ik eerst een berg informatie van jou nodig.

Na je bestelling krijg je daarom een vragenlijst toegestuurd per mail waarin ik je het hemd van het lijf vraag.


De vragen gaan over allerlei onderdelen, denk aan: Slaap/ Voeding / Beweging/ Mindset / Stress / je immuunsysteem etc. Uiteraard worden ook je doelen goed uitgevraagd + deel van je geschiedenis.


Ik vraag daarnaast ook naar je geboortedatum/ tijd & plaats. Dit is om jouw Human Design chart op te kunnen vragen. Deze krijg je erbij en hiervan licht ik de high-lights toe. Wanneer ik opvallende tegenstrijdigheden opmerk in jouw alignment benoem ik deze ook.


Het advies vat ik vervolgens voor je samen in een audiobericht. Op deze manier kan ik het advies met je delen alsof je voor me zit en kan jij het zo vaak terug luisteren als je maar wilt. 

Aanvullend krijg je een document met o.a. de uitkomst van de vragenlijst in een grafiek, je human design chart en alles wat gewoon minder praktisch is om op audio te delen.

Om jouw zelfhelend vermogen weer in gang te zetten,

krijg je advies en tips op het gebied van: 

Voeding en Suppletie 

Slaap 

Stress 

Ademhaling 

Mindset 

Jouw Human Design 

Wat andere zeggen over hun ROADMAP:

Confronterend 
"“Ik vond het vreselijk confronterend. Eigenlijk al om met de vragenlijst bezig te zijn. Des te meer werd wel duidelijk hoe nodig deze stap was”
Wat heerlijk 
"Heerlijk zo'n bericht. Alsof je tegenover me zit!"

Dank je wel 

Dank je wel voor dit enorm uitgebreide verslag. Het is heel duidelijk en concreet. Hier kan ik zeker mee verder dank je wel! 

Het resultaat mag er zijn 

Lieve Mirte, 

ik wilde je even laten weten dat ik met jou tips aan de slag ben gegaan de afgelopen weken en ik voel me echt een ander mens. Ik had niet verwacht dat het zo veel verschil zou opleveren en in het begin moest ik echt wel even mijn weg vinden maar het resultaat mag er zijn. Ik heb ongekend veel energie en veel minder last van mijn hoofd en nekpijn. Bonus was de 4kg eraf;) . Dank je wel voor je zeer waardevolle adviezen. 

Hi, ik ben Mirte

Vanaf mijn geboorte heb ik met vele gezondsheidsproblemen gekampt. 

Mijn zoektocht was lang en heeft heel wat bloed, zweet en tranen met zich mee gebracht. De frustratie, de wanhoop, het gevoel van falen, opgeven en tegelijkertijd niet los kunnen laten. Het slachtoffergevoel; "wat nu weer? Waarom ik?' Ik ken het allemaal.. 

Ziekenhuis in ziekenhuis uit, therapieën, diëten, operaties, zalven, pillen en noem maar op. Ik heb het allemaal gebruikt. 

Daarnaast ben ik mezelf meermaals 'kwijt' geweest. Was ik echt ongelukkig en voelde ik me verre van mezelf.

Mijn echte waardevolle 'vindtocht' startte ongeveer 15 jaar geleden. De natuurlijke weg. Het begon met te merken dat ik invloed kon hebben op mijn eigen lichaam, mijn energieniveau, later ook op mijn gedachten en zelfs op mijn geluksgevoel. Steeds weer een stapje verder, steeds weer een stukje vergroten van mijn wereld.

Inmiddels mag ik andere mensen hierbij begeleiden. Voor de intensieve coachtrajecten die ik aanbied laat ik mensen altijd een uitgebreide intake vragenlijst invullen. Dit geeft mij sowieso deels al inzicht of het traject de juiste keuze is voor iemand. Daarnaast maak ik voor mezelf altijd een soort routekaart als ik aan een traject begin. Wat is laaghangend fruit? Wat is prioriteit? Wat kost in eerste instantie minste moeite en levert meeste op etc? Ik doe dit deels vanuit kennis en deels intuïtief. Ik ben er van overtuigd dat die combinatie het zo succesvol maakt. 


Ik krijg steeds vaker de vraag of ik ook losse consulten doe? Gewoon even wat advies ergens over of even sparren. Ik heb voor mezelf besloten dat ik dit niet wil. In 1 consult heb ik nooit voldoende tijd om het belang van het hele plaatje toe te lichten en ik wil geen half werk leveren.

Daar ontstond het idee voor jouw persoonlijke Roadmap. Zo kan ik voor een lager bedrag toch goed het hele plaatje voor jouw in kaart brengen. Bovendien kan ik al een soort route voor je uitstippelen wat het voor jouw behapbaar en overzichtelijk maakt. Vervolgens ga je er zelf mee aan de slag op je eigen tempo. Mocht je dan toch nog behoefte hebben aan een keer sparren, dan is een los consult inplannen ok. Voorwaarde is echter dus wel dat je jouw roadmap hebt aangeschaft.